Najam AV opreme

Najam AV opreme

Najam projektora i platna

U ponudi imamo snažne Optoma EH 461 projektore koji mogu zadovoljiti više vrsta projekcija. Sa dijagonalom slike u rasponu od 1,5m do skoro 6m, snažnom lampom od 5000 ANSI lumena (čak ni svjetlije okruženje nije problem)  i full HD rezolucijom  u stanju su odraditi gotovo sve, od manjih prezentacija, pa do većih konferencija, edukacija, seminara, video projekcija ili bilo koje drugo multimedijalno događanje.

Projektor Optoma EH461 – dnevni najam 600 kn

U istaknutoj cijeni je projektor, platno sa stalkom 185 cm, daljinski s laserskim pokazivačem, strujni kabl 20m te postavljanje na području Zagreba.

 1. Kao dodatnu opremu nudimo platno širine 285 cm, mp3 i media playere kompaktnih dimenzija za audio i video projekcije, dodatak za bežično spajanje s mobitela ili računala na projektor i kompaktni razglas.
 2. Full HD rezolucija, snažna lampa (5000 ANSI lumena)
 3. Udaljenost projiciranja: 1.23m do 5.63m
 4. Veličina projecirane slike: 0.96m do 5.3m
 5. Prezentacije bez računala – ugrađen Office viewer
 6. Horizontalni i vertikalni keystone uz podešavanje iz 4 kuta
 7. Full HD rezolucija 1080p (1920×1080)
 8. Amazing Colour tehnologija za najvjerniji prikaz slike
 9. Bežićni prijenos slike putem opcionalnog wireless adaptera

Full HD

1080p rezolucija  pruža oštru i detaljnu sliku HD sadržaja bez prilagodbi ili kompresije; idealno za prikazivanje dokumenata, tablica, prezentacija, video materijala i slično.

Superioran kontrast

Superioran kontrast omogućuje fantastičnu sliku. U usporedbi s konkurentskom tehnologijom, Optoma DLP projektori omogućuju vam svjetlije bjeline i iznimno bogate crne, pa slike postaju žive a tekst se čini kristalno jasan – idealno za poslovne i obrazovne aplikacije.

Prezentacije bez računala

Prikažite prezentacije u sljedećim tipovima datoteka: Word, Excel, PowerPoint, PDF ili JPEG. Izravno s projektora, bez potrebe za laptopom ili računalom, zahvaljujući ugrađenom office vieweru. Jednostavno kopirajte svoje datoteke na USB memoriju, SD karticu ili micro SD karticu (ovisno o ulazima na projektoru) i prikažite ih odmah na velikom zaslonu!

Horizontalni & vertikalni keystone uz podešavanje iz 4 kuta

Podesite horizontalni i vertikalni keystone ili pojedinačno ispravite svaki kut slike, kako biste dobili savršenu sliku kvadratnog obilka, bez obzira iz kojeg kuta projicirali! Idealno za neravne zidovie ili prostor gdje je postavljanje projektora nespretano, pa projektor mora biti postavljen u kutu sobe.

MHL

Uz MHL konekciju, Eh361 možete u trenu pretvoriti u pametan zaslon – spajanjem pametnog telefona ili tableta jednim kabelom; igrajte igre, streamajte video zapise, dijelite fotografije i slično, na zaista velikom ekranu.

LAN display

Prikažite zaslon računala ili prijenosnog računala na projektoru putem mrežne veze.

Auto Power Off

Često se događa da projektor ostane upaljen i kada se više ne koristi. Kako bi smanjili potrošnju enerije , ova značajka će sama ugastiti projektor ako nema priključenog izvora poput računala, nakon određenog vremena koje ćete sami postaviti.

Najam kompaktnog razglasa

U ponudi imamo EUROPORT PPA200, ultra-kompaktni, 200-watni, 5-kanalni aktivni mikser s opcijom bežičnog mikrofona, KLARK TEKNIK Multi-FX procesorom i FBQ detekcijom mikrofonije.
Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji pojačala, EUROPORT prijenosni zvučni sustavi nude mnogo bolji omjer snage i težine od konkurentnih sustava. Bez previše kompliciranja, dobivate čistu kvalitetu i snagu – bez težine tradicionalnih razglasa. 

Razglas EUROPORT PPA200: dnevni najam 300 kn

 1. U istaknutoj cijeni je kompaktni razglas EUROPORT PPA200, dva podna stalka za zvučnike, stalak za mikrofon, dinamički mikrofon BEHRINGER XM1800S, svi potrebni kablovi za spajanje (uključujući i kabl za MP3 player, strujni kabl 20m te postavljanje na području Zagreba. Opcionalno uz malu nadoplatu nudimo i sistem bežičnih mikrofona.
 2. Iznimno kompaktan 2 x 100-Watt, 5-kanalni prijenosni PA sustav u formatu aktovke
 3. Savršen za zabave, škole, korporativne i obrazovne prezentacije, seminare, aerobik, aukcionere, solo glazbenike, turističke vodiče itd.
 4. Sustav se postavlja u minuti – savršen za zabavu, multimedijske prezentacije, konferencije za tisak, sastanke odbora itd.
 5. Ogromna snaga, nevjerojatni zvučni učinak i super-lagana težina
 6. Iznimno kvalitetan KLARK TEKNIK FX procesor sa 100 preseta uključujući reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter i razne multi-efekte
 7. Revolucionarni sustav FBQ Feedback Detection odmah otkriva kritične frekvencije za jednostavno uklanjanje mikrofonije
 8. 2  mikrofonska predpojačala s fantomskim napajanjem za kondenzatorske mikrofone
 9. Stereo 7-pojasni grafički EQ omogućuje preciznu korekciju frekvencije glavnih izlaza
 10. Dolazi s mikrofonom BEHRINGER XM1800S
 11. Kompaktni zvučnici sadrže snažne 4-inčne woofere i 1-inčni visokotonac, umetak za stalak 17 mm koji je pogodan za uporabu sa standardnim stalkom za mikrofon i dolaze s 12-inčnim kabelima
 12. Ugrađeni pretinac za mikrofon, kabele i pribor

Sve u “paketu”

EUROPORT PPA200 ima zapanjujuću kvalitetu zvuka u kompaktnom, prijenosnom, 200-vatnom PA sustavu koji je nevjerojatno brz i jednostavan za postavljanje. Bilo da ga koristite za korporativni događaj, seminar ili kao glazbenik, imat ćete ulaze za 2 mikrofona, mp3 player ili do 5 glazbenih instrumenata.

Ovo snažno malo čudo također ima multiefekt svjetske klase KLARK TEKNIK – i FBQ sustav za otkrivanje mikrofonije za kristalno čist zvuk.  Čak smo u “paket” uključili profesionalni mikrofon i sve kablove, stalke i dodatke koji su vam potrebni – tako da ste spremni za “izlazak iz kutije”!

Super zvuk, brzo postavljanje

Naoružani sa 200 W velike izlazne snage, PPA200 postavlja se za samo nekoliko minuta i sve u čvrstoj torbi za nošenje koja je savršena za sve, od zabava do konferencija za tisak do sportskih događaja. Sve što vam je potrebno nalazi se u praktičnom i jednostavnom paketu: dva odvojiva zvučnika, visokokvalitetni 5-kanalni mikser, mikrofon BEHRINGER XM1800S s kabelom od 6m, dva zvučnička kabela i dva stalka za zvučnike tako da ste spremni za pokretanje.

Ugrađen KLARK TEKNIK multiefekt

KLARK TEKNIK je priznat u svijetu kao jedna od najprestižnijih britanskih audio tvrtki, s 40-godišnjim pedigreom i čak TEC nagradom za životno djelo. Tvrtka je dizajnirala i proizvela proizvode za umjetnike svjetske klase, a vodeći audio inženjeri diljem svijeta smatraju ih legendarnim. BEHRINGER u svoje proizvode ugrađuje KLARK TEKNIK efekte. Uz 100 preseta svjetske klase, uključujući reverb, chorus, flange, delay, pitch shift i mnoge druge nevjerojatne efekte, KLARK TEKNIK je kreirao 24-bitni, studio-grade multiefekt za BEHRINGER – kako bi vašoj izvedbi dao doista profesionalni završni dodir.