Nazovite nas na +385 91 1757 575

Kolačići

Sve je Dobro zadržava pravo korištenja kolačića na svojim web stranicama. Kolačić je informacija koju web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja. Kolačići na Sve je Dobro-ovim stranicama pohranjuju postavke vezane uz prilagođenost web stranice pojedinačnom posjetitelju, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kada se sljedeći put otvori ista web stranica, internetski preglednik šalje podatke iz kolačića koji pripadaju toj stranici. Web stranice koje koriste kolačiće ne mogu dobiti pristup informacijama koji im nisu omogućene i ne mogu pristupiti ostalim datotekama na računalu posjetitelja. Kolačići se još koriste za praćenje i analizu korištenja i posjećenosti Sve je Dobro-ovih web stranica. U tu se svrhu koriste usluge servisa Google Analytics. Posjetitelj može samostalno zabraniti pohranjivanje kolačića na vlastitom računalu ili ih obrisati. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama internetskog preglednika. U slučaju zabrane pohranjivanja kolačića, neće biti moguće koristiti neke od funkcionalnosti na Sve je Dobro-ovim web stranicama.

Kontroliranje kolačića

Posjetitelji možda žele ograničiti korištenje kolačića ili ih u potpunosti spriječiti da budu postavljeni. Većina preglednika osigurava načine za kontrolu ponašanja kolačića, kao što je duljina vremena pohrane - ili putem ugrađene funkcionalnosti ili korištenjem dodataka treće strane. Ako onemogućite kolačiće, imajte na umu da neke značajke naše usluge možda neće ispravno funkcionirati. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite aboutcookies.org.

Popis kolačića koje koristimo na Sve je Dobro web stranici

Kolačić:Svrha:
_ga _gat _gid _gtagGoogle Analytics. Prikuplja informacije koje nam pomažu u razumijevanju interakcije posjetitelja s našim web-lokacijama, što nam omogućuje da stvorimo bolje iskustvo za naše posjetitelje.
cookie_notice_acceptedObavijest o kolačićima na dnu stranice pohranjuje vlastiti kolačić kada korisnik donese odluku - prihvaća ili odbija kolačiće.
PH_HPXY_CHECKNužan za rad sustava, vrijedi do isteka sesije ili zatvaranja preglednika.
Sve je dobro j.d.o.o. 
OIB: 42407180350
Matični broj: 04751060
MBS: 81106361

Adresa: Frana Alfirevića 27, 10000 Zagreb
IBAN: HR4323900011101007782 (HPB)

layers